Granturi Europene

Medicina regenerativă oferă speranță pentru boala netratabilă și îmbătrânirea populației, îmbunătățirea calității vieții și reducerea costurilor medicale.

Medicina regenerativă înlocuiește sau regeneră celulele umane, țesuturile sau organele, pentru a restabili sau a stabili funcția normală. Proiectele ar trebui să se concentreze asupra cercetării inovatoare în domeniul translației pentru a dezvolta procese regenerative în vederea atingerii obiectivului clinic final de abordare a nevoilor clinice nesatisfăcute ale grupurilor mari de pacienți.

Orizont 2020 este cel mai mare program de cercetare și inovare al UE, cu aproape 80 de miliarde € din fondurile disponibile peste 7 ani (2014 până în 2020) – pe lângă investițiile private pe care acești bani le vor atrage. Acest program promite mai multe descoperiri si premiere mondiale prin aducerea de idei de la laborator pe piață.
Orizont 2020 este instrumentul financiar care pune în aplicare Innovation Union , o inițiativă emblematică Europa 2020, menită să asigure competitivitatea globală a Europei.
Grantul oferă finanțare în următoarele domenii: Agricultură și silvicultură, Resursele acvatice, Industriile bio, Biotehnologie, Energie, Mediu și politici climatice, Produse alimentare si Dietă sanatoasă, Finanțarea cercetătorilor , Sănătate, Cercetare și inovare în domeniul TIC, Inovaţie, Cooperare internațională, Parteneriate cu industria și statele membre, Materii prime, Infrastructurile de cercetare, Securitate, IMM-uri, Științe sociale și umaniste, Societate, Spaţiu, Transport.

Data limită:  16 aprilie 2019

Număr apel : SC1-BHC-07-2019

Link către proiect

Link către Ghidul de finanțare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *